Valencia CF10 septiembre 2018

Els números de rècord de Batshuayi

El davanter belga marca un gol cada 69 minuts amb la selecció de Bèlgica, uns registres molt difícils d'assolir.

Tot i no ser titular en l'amistós front a Escòcia, els 45 minuts que jugà Batshuayi foren suficients per a signar un doblet. Ja són 10 els gols que ha anotat amb la selecció de Bèlgica, que han valgut al jugador del Valencia CF per a assolir uns números de rècord, al marcar un gol cada 69 minuts.

Des de que va debutar amb els “Diables Rojos” en el partit de classificació per a l'Eurocopa 2016 front a Xipre (5-0), marcant als tres minuts d'eixir a la gespa la seua mitjana golejadora és brillantBatshuayi té molt de gol. I després arribaren els gols a Itàlia, Hongria, República Txeca, Bòsnia-Herzegovina, Arabia Saudí, Costa Rica, Tunísia i el seu doblet front a Escòcia.

Este dimars, Bèlgica s'enfronta a Islàndia en el seu primer partit de la UEFA Nations League, i el valencianista lluitarà per estirar els seus registres de rècord, abans d'incorporar-se al Valencia CF.  Marcelino ha contat amb ell en les tres primeres jornades de LaLiga, front al Real Betis el belga posarà el seu granet d'arena per a ajudar a l'equip a aconseguir la primera victòria... i, per què no, estrenar-se amb l'elàstica del Valencia CF.